PočetnaAgregati za struju – Mali  agregati za struju

Mali  agregat za struju

mali-elektricni-agregatiOvo su profesionalni prijenosni agregati, pogonjeni zračno hlađenim motorima od 3000 okr./min. i to benzinskim, dizelskim i motorima na prirodni plin, proizvedeni od strane najpoznatijih I najpouzdanijih proizvođača: KOHLER, HONDA, MITSUBISHI, YAMAHA.

Namjenjeni su za korištenje od 8 sati dnevno. Malih su dimenzija i mase, pa su pogodni za manipulaciju. Nude se u otvorenoj i u zvučno izoliranoj konstrukciji. Bogata dodatna oprema uključuje, između ostaloga: set za manipulaciju (ručke I kotači), daljinsko upravljanje, zatim opremu za potpuni automatski rad (rezervno napajanje), itd.

U ponudi imamo i traktorske agregate za struju. To su agregati za struju koji nemaju vlastiti pogonski motor, nego za pogon koriste motor traktora, na koji se spajaju preko kardana i tako proizvode električnu struju. Ovaj oblik proizvodnje električne struje je najpovoljniji i najpraktičniji onima koji imaju traktor, jer ne moraju posebno održavati motor agregata. Cijena jednog takvog agregata u usporedbi sa klasičnim dieselskim agregatima iste snage višestruko je povoljnija.

Ovjde se nalaze agregati za zavarivanje i električnu struju.