Početna – Agregati za struju

AGREGATI ZA STRUJU

Električni agregati služe kao privremeni ili stalni izvor električne struje na mjestima gdje električna mreža nije dostupna.

Veliki agregati za struju

Veliki agregati za struju

 

Veliki agregati su profesionalni agregati namjenjeni za rad i do 24 sata dnevno.
Koriste se za proizvodnju struje za osnovno ili rezervno napajanje. Pogonjeni su tekućinom hlađenim dizelskim motorima od 1500 okr./min., pa su pouzdaniji, robustniji i dugorajniji od malih, prenosivih agregata. Ovi električni agregati namijenjeni su za stacionarnu ugradnju, jer su obično smješteni u ograđenom prostoru ili unutar objekta (otvorena izvedba) ili su smješteni vani (izolirana izvedba).

Na raspolaganju su motori svih renomiranih proizvođača: KOHLER, DEUTZ, YANMAR, PERKINS, MTU, IVECO, VOLVO, MITSUBISHI.
U ponudi su i mobilne izvedbe velikih agregata, kao i potpuno automatski agregati za rezervno napajanje, koji se automatski uključuju kod nestanka struje u mreži, te se automatski isključuju kada se ponovno detektira napon u mreži.

Mali agregati za struju

Ovo su profesionalni prijenosni agregati, pogonjeni zračno hlađenim motorima od 3000 okr./min. i to benzinskim, dizelskim i motorima na prirodni plin, proizvedeni od strane najpoznatijih I najpouzdanijih proizvođača: KOHLER, HONDA, MITSUBISHI, YAMAHA.
Namjenjeni su za korištenje od 8 sati dnevno. Malih su dimenzija i mase, pa su pogodni za manipulaciju. Nude se u otvorenoj i u zvučno izoliranoj konstrukciji. Bogata dodatna oprema uključuje, između ostaloga: set za manipulaciju (ručke I kotači), daljinsko upravljanje, zatim opremu za potpuni automatski rad (rezervno napajanje), itd.

Mali agregat za struju

U ponudi imamo i traktorske agregate za struju. To su agregati za struju koji nemaju vlastiti pogonski motor, nego za pogon koriste motor traktora, na koji se spajaju preko kardana i tako proizvode električnu struju. Ovaj oblik proizvodnje električne struje je najpovoljniji i najpraktičniji onima koji imaju traktor, jer ne moraju posebno održavati motor agregata. Cijena jednog takvog agregata u usporedbi sa klasičnim dieselskim agregatima iste snage višestruko je povoljnija.

Agregati za zavarivanje

Agregati za zavarivanje spadaju po konstrukciji u seriju malih agregata i bitan su dodatak za zavarivanje i proizvodnju struje na mjestima bez struje, npr. gradilišta, ili za obavljanje poslova održavanja na izoliranom strojevima. Jednostavni za transport, oni su konstruirani tako da funkcioniraju na isti način kao i normalni agregati, te osiguravaju vanjski izvor energije gdje i kada je to potrebno.

Agregat za zavarivanje

 

 

 

 

 

 

Rasvjetni stupovi

Rasvjetni stupovi su namijenjeni za osvjetljavanje gradilišta, parkova, parkirališta, trgova, mostova, sportskih priredbi, i sl.
Isporučuju se kao samostalne jedinice, te u kombinaciji sa agregatom za proizvodnju struje.
Stupovi su teleskopski, sa podesivom visinom, sa različitom snagom raspoloživih svjetiljki – od 4×500 W do 6×15000 W.

Rasvjetni stupovi

 

 

 

 

 

 

 

 

Možda želite pogledati i kategoriju gdje su motorne i električne pumpe.